Boken Gör det nu

– om effektivitet och inre lugn

Är du stressad? Svämmar mejlkorgen över? Skjuter du upp saker och tror att du ska hinna med dem sen? Räcker tiden aldrig till? Om du svarade ja på minst en fråga är min bok rätt för dig. Frågan är om du har tid att låta bli att läsa den.

leanway_anna_sjodin_didacta-292

Bli effektiv genom att göra mindre

Man skulle kunna säga att det här med surdegar och uppskjutarbeteenden har blivit min affärsidé. Efter mer än tjugo år i effektivitetsbranschen har jag mer än någonsin att göra och marknaden verkar i det närmaste oändlig. Har du någonsin kommit till jobbet med en plan över vad du vill ha gjort, bara för att i slutet av dagen upptäcka att listan inte ens är påbörjad? Istället har det lagts till nya saker på den. Dessutom blir listorna bara fler och de ligger lite här och där. Vissa saker har du i huvudet, andra finns i mobilen eller på mejlen. Men det är inte antalet listor eller vad det står på dem som gör oss trötta. Vi tappar energi av allt som är påbörjat, men inte avslutat. Det är det som tröttar ut oss, ger mental övertid och dåliga samveten. Allt det där vi inte hinner med och som vi ska göra när vi ”får tid”. Men det är ju just precis det: tid får vi inte. Tid måste vi ta oss.

Med boken Gör det nu blir du mer effektiv, samtidigt som du känner dig lugnare. Metoderna lär dig hur du minskar tidstjuvarna, gör upp med ovanorna, avslutar saker i tid och prioriterar rätt. Tack vare det frigör du upp till åtta timmar i veckan.

Beställning:

Ca pris 150:-

Beställa boken via Adlibris eller Bokus.

Klicka på länkarna nedan:

leanway_bokstapel

Rabattkod

Gillar du min bok? Eget Förlag ger ut många fler liknande böcker i serien kunskap på nolltid. Ange koden anna9919 när du köper ett minibibliotek till jobbet så får du 350 kronor rabatt.

Köp bokpaketet här:

Gör det nu – om effektivitet och inre lugn

av Anna Sjödin

ISBN: 9789186951306

Tryckform: Trådbunden pocketbok i A6-format

Språk: Svenska

Antal sidor: 96

Förlag: Eget förlag AB

Omslag och illustrationer: Didacta Produktionsbyrå

Innehåll

Bli effektiv genom att göra mindre 

Bli effektiv genom att göra mindre 

Gör det nu

Tidsbaserad struktur för snabbare beslut

Hitta ditt varför

Från ovanor till bra vanor

Så tar du makten över inflödet

Få ordning på livet med 5S-metoden

Vart tar tiden vägen?

Så nollar du inkorgen

Tidshantera istället för stresshantera

Summering, reflektion och avslut

Recensioner

Caroline Olsson

Marknadsdirektör Skånemejerier

”Vem känner inte igen sig i stressen av alla måsten?! Anna Sjödin delar inspirerande och generöst med sig av enkla, handfasta och beprövade råd, som ger läsaren möjlighet att ta tillbaka kontrollen över livet. Man vill bara komma igång NU – och finna ett inre lugn! Jag fick insikt, struktur och kontroll över min arbetstid och fick mer tid över för både inspirerande och viktiga uppgifter.”

Louise Strand

inköpsdirektör, Region Skåne

”Nu styr jag över min egen inkorg och har tid över till de viktiga uppgifterna.”

Anna Prahl

Personalchef Peab Byggservice AB

”Min stressnivå sjönk snabbt till hälften.”

Anders Hall

VD Ikea Fastigheter AB

”Jag har fått en bättre överblick, har mer kontroll och dessutom tid att planera framåt.”

Roger Thyrell

Customer Success Manager, PDSVision AB

”Anna Sjödin har i sin bok ”GÖR DET NU – om effektivitet och inre lugn” skapat en kompass för att kunna navigera i den informationsdjungel som omger oss på arbetet såväl som privat. Förändring utgår ifrån dig själv, påpekar Anna i boken och ger genom praktiska tips, övningar  och hjälp till reflektioner, den möjlighet till självhjälp som behövs för att skapa den effektivitet och det inre lugn boken utger sig att kunna skapa. Tid är ingen outtömlig källa att ösa ur och frågan är om du har tid att inte läsa och utmana dig själv med hjälp av den här boken?”

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer alternativt boka en workshop eller utbildning? Tveka då inte att kontakta mig på det sätt som passar dig bäst. Jag ser fram emot att höra från dig.

 

Anna Sjödin
Leanway AB
Möllegårdsvägen 23
244 91 Kävlinge
0707-56 38 61
anna.sjodin@leanway.se