Om Anna Sjödin och Leanway AB

Jag heter Anna Sjödin och är personlig effektivitetstränare med över 25 år praktisk erfarenhet kring Personlig effektivitet, Ledarskap och Mail- och Möteseffektivitet. ”Learning by Doing” är min skola och jag brinner för att möta nya människor, då jag ser det som ett nytt lärtillfälle och möjlighet till utbyte och utveckling. Mitt genuina engagemang för att hjälpa dig att lyckas, med det som är viktigt för dig, är en av mina framgångsfaktorer.

Sedan 2007 driver jag Leanway AB och jag vänder mig främst till alla inom tjänstesektorn och mina kunder finns bland Sveriges mest framgångsrika företag och organisationer. Mitt uppdrag är att förenkla vardagen, fånga tidstjuvarna och frigöra tid, så att du har tid att leda och att leva!

leanway_anna_sjodin_didacta-1432

Gör det nu!

Jag tror starkt på Leanwaymetoden som ett beteendeverktyg, vilket även visar sig i förtroendet från marknaden. Jag får nästan 90% av mina uppdrag på rekommendation, ett faktum jag är mycket stolt över. Att jag varje dag får arbeta med frågor jag brinner för, tillsammans med engagerade och kompetenta kunder och samarbetspartners, gör att jag älskar mitt jobb. Varje dag!

Leanway tillhandahåller ett system för att förbättra människors effektivitet och hälsa i organisationer. Det betyder förtroendefulla samarbeten och hållbara resultat för personlig utveckling, både för dig och organisationen. En organisations förmåga att konkurrera och skapa värde avgörs av dess förmåga att skapa ledare.

Jag brinner för att träna mina kunder i att bli framgångsrika i sitt ledarskap, så att de uppnår extraordinära resultat i sin verksamhet, varje dag!

Genom att synliggöra gemensamma slöserier i processer, rutiner, kommunikation- och informationsflöden och samarbeten, så frigörs mer tid. Upp till 8 timmar per person per vecka – tid som de använder till mer värdeskapande och kundrelaterade aktiviteter samt förbättringsarbete.

 

Urval av mina kunder

IKANO, Skanska Sverige AB, MKB Fastighets AB, AstraZeneca, Haldex Brake AB, VA SYD, Malmö Stad, Granuldisk AB, Homeenter AB, MSB, Trelleborgs Kommun, Bong Sverige AB, Stena Line, Homeenter AB, SWEP International AB, Vestas Northern, Europe AB, Hälsoringen, Akademiska Hus, AB Landskronahem, Mercedes Benz, BorgWarner TTS AB, Stadsbiblioteket i Malmö, Trioplast AB, Swepart Transmission AB, TT Line, KKB med flera.

Haldex-Logo.svg
trygga_firman
trioplast-logo
Logotype (web)
Logotype_malmo_anna_scholtz
alfa-laval-logo

Behöver du hjälp?

Vill du veta mer alternativt boka en workshop eller utbildning? Tveka då inte att kontakta mig på det sätt som passar dig bäst. Jag ser fram emot att höra från dig.

 

Anna Sjödin
Leanway AB
Möllegårdsvägen 23
244 91 Kävlinge
0707-56 38 61
anna.sjodin@leanway.se